AMBIANCE

CRAFT brasserie
Marc Vanel

CRAFT brasserie

Het Crown Plaza Brussels Airport ligt op vijf minuten van de start- en landingsbanen van Zaventem en is een referentie in de internationale high-end hotelsector. Het is een zeer populair adres voor reizigers die bij dageraad moeten vertrekken of op doorreis zijn in de hoofdstad. Zijn restaurant, CRAFT, is onlangs volledig gerenoveerd en biedt een voorsmaakje van vakantie.

Hoe breid je de gebruikelijke klantenkring van zakenmensen en internationale reizigers van een hotel uit en zorg je ervoor dat het grote publiek er tijd wil doorbrengen met familie of vrienden? Het Antwerpse bureau WeWantMore is die uitdaging aangegaan en biedt een nieuwe Brusselse hotspot voor eten en drinken in Zaventem: CRAFT.

Grote koperen bogen in de stijl van het Brusselse art nouveau-erfgoed verdelen het restaurant in verschillende ruimtes, al dan niet privé, met een specifieke sfeer, zodat je er de Craft Cuisine & Gastro Bar kunt ontdekken.

Zowel het op maat gemaakte meubilair als de verlichting roepen vakmanschap op, dankzij het gebruik van een eclectische mix van natuurlijke en ruwe materialen, zoals hout, basalt, marmer, beton en koper. De grote centrale balk is door WeWantMore op maat gemaakt van massief hout, de betonblokken zijn uit één enkele mal gegoten en stuk voor stuk op de locatie geplaatst.

De koperen kroonluchter boven de bar is een blikvanger en voldoet aan de functionele behoeften van het barpersoneel. ‘s Avonds verandert een met bloemen versierd buffet de zaal in een restaurant met een gezellige sfeer. Of het nu voor een aperitief na het werk, een zakenlunch of een diner voor twee is, CRAFT bedient een zeer divers publiek in een prachtig interieur in de Brusselse rand. Elke dag te ontdekken van 12 tot 22 uur.

Craft
Da Vincilaan 4,
1831 Diegem

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

WhatsApp

Contact

Send

Sign up
E-card

Your name

Your e-mail address

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

1