New PRODUCTS

MARTINI NON-ALCOHOLIC APERITIVO

Speciaal voor die gelegenheden waarbij uw klanten ervoor gekozen hebben om nuchter te blijven en de NOLO-trend (no alcohol – low alcohol) aan te nemen, heeft MARTINI een alcoholvrij alternatief ontwikkeld dat geïnspireerd is op 150 jaar Italiaanse ervaring.

MARTINI NON-ALCOHOLIC APERITIVO biedt dezelfde smaakervaring als de originele drank, maar dan zonder de alcohol.

MARTINI NON-ALCOHOLIC APERITIVO is een frisse, zoete drank waaruit de alcohol zorgvuldig is verwijderd. Natuurlijke plantenextracten zijn toegevoegd om de typische smaak en het aroma van Martini te behouden. Martini non-alcoholic Aperitivo is verkrijgbaar in twee varianten: Martini Floreale en Martini Vibrante

Twee cocktailideeën op basis van Martini Non-Alcoholic en tonic:

  • Vul het glas met ijsblokjes en giet er in gelijke delen Martini Vibrante (een meesterlijke mix van botanische ingrediënten die zich onderscheidt door de subtiele smaak van Italiaanse bergamot) en tonic in. Versier met een schijfje sinaasappel.
  • Een andere verfrissende suggestie is de cocktail Dolce Verde. Vul het glas met ijsblokjes en giet er 50 ml Martini Floreale (een zoete bloemige variant met lichte toetsen van kamille), 20 ml appelsap, 20 ml kokoswater en 10 ml komkommersap in. Vul aan met kombucha voor een zuurachtig accent en meng voorzichtig. Versier met munt en komkommer. Deze cocktail kan ook in een karaf geserveerd worden.

www.martini.com

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

WhatsApp

Contact

Send

Sign up
E-card

Your name

Your e-mail address

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

1