TASTE
(voor 1 persoon)
Tuiles van Gruyère maken en de amandelen fijn raspen.
De rode biet in spaghettislierten snijden dan laten marineren om een pickles te bekomen (1/3 water, 1/3 suiker, 1/3 azijn).
Het sesamzaad roosteren zodat het beter blijft kleven aan de blokjes Gruyère. De blokjes Gruyère instrijken met olijfolie dan rollen in het sesamzaad.
De wilde asperges blancheren.
Een groene kruidenolie maken met verse seizoenskruiden.
De bladjes losmaken van de eetbare bloemen.
Op een mooi bord de verschillende elementen van de salade dresseren. Afwerken met enkele verse bloemblaadjes.
(voor 1 persoon)
Het brood in dunnen sneden snijden en bakken.
Kleine rolletjes maken met de gerookte zalm.
De tomaatjes konfijten. De sugar snap (krokante erwtjes) blancheren.
Op een dunne snede brood de gerookte zalmrolletjes, de guacamole, de tomaatjes, de sugar snap en de roomkaas/jalapenos harmonieus schikken. Enkele kruidenblaadjes en citroenparels toevoegen.
Google+
Your name
Your e-mail address
Name receiver
E-mail address receiver
Your message