NEWS & PRODUCTS

Nieuwe sauzen op het menu in uw restaurant!

Met de komst van het warme weer, de heropening van de horeca en de terugkeer naar het ‘normale’ leven zal uw restaurant (weer) de ‘place to be’ worden voor apero’s met vrienden of familiemaaltijden.

Vandemoortele heeft speciaal voor de gelegenheid deze nieuwe sauzen – Dip&Dress met look en fijne kruiden en Dip&Dress met zongedroogde tomaten – op de markt gebracht.

Horeca Magazine heeft ze voor u getest!

Ze zijn ideaal voor fingerfood, plankjes met verse groenten en aperitiefhapjes om te delen, en zijn ook erg praktisch dankzij het ‘knijpfles’-formaat, dat het schikken en kruiden vergemakkelijkt, voor een snelle en efficiënte service.

De frisse smaak van knoflook en fijne kruiden en de licht pikante smaak van zongedroogde tomaten doen denken aan de smaken van de mediterrane keuken. Ze zijn ook perfect bij zomerse gerechten, om slaatjes en broodjes te kruiden en bij vlees.

Er gaat niets boven een heerlijke saus om alle zomerse smaken in uw gerechten naar boven te halen en om de apero’s bij het weerzien in uw zaak te begeleiden!

www.vandemoortele.com

NIEUW: vegan kaas op de horecatafels

De consument is tegenwoordig steeds meer op zoek naar veganistische opties, dus zien de horecagelegenheden zich verplicht hun menu aan te passen en te ‘veganiseren’, te beginnen met de best verkopende gerechten en eenvoudige ingrediënten, zoals kaas.

Het team van Horeca Magazine testte voor u ‘Vegan Slices’, een veganistische kaas die uitsluitend bestemd is voor de foodservice en gelanceerd wordt door Kerrymaid van de Kerry-groep.

Deze veganistische kaas is gemaakt op basis van kokosolie uit de eerlijke handel en bevat geen gluten of palmolie.

Zijn lichtjes kokosachtige smaak is zeer aangenaam, en zijn uiterlijk en bijzonder smeltende textuur zijn echt vergelijkbaar met het origineel.

De sneetjes Perfect Melt Vegan Slices zijn gemakkelijk van elkaar los te maken en te hanteren. Ze zijn ideaal als alternatief voor zuivelkaas voor warme bereidingen zoals vegan burgers, panini’s, wraps en sandwiches.

Dit handige alternatief voor kaas is speciaal ontworpen voor de horeca en is perfect om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar veganistische producten van uw klanten!

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

WhatsApp

Contact

Send

Sign up
E-card

Your name

Your e-mail address

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

1