REPORTAGE

Fraikin
Henri Wynants

Fraikin is in Europa marktleider inzake verhuur en leasing van bedrijfsvoertuigen. Recent stelden zij voor horeca en catering een bijzonder interessant demovoertuig voor: de 100 % elektrische  MAN e-TGE met koelgroep.

De MAN e-TGE werd twee jaar geleden voorgesteld op de beurs van Hannover. Hij is quasi geruisloos, heeft een groot laadvermogen en een autonomie van ruim 100 km. De versie van Fraikin heeft een koelaggregaat van Thermo King, dé referentie in koeling voor vrachtvervoer, dat in België vertegenwoordigd wordt door Gradius.

Waarom elektrisch? Omdat elektriciteit in de toekomst de hoofdleverancier van uw energie zal zijn, of die nu afkomstig is van zonnepanelen, windmolens, of biomassacentrales. Belangrijk is dat in de toekomst de uitstoot van het wagenpark gereduceerd wordt met 0 % als streefwaarde.

Door deze transporter in te schakelen (met uw logo) benadrukt u zichtbaar uw engagement voor het milieu. Deze 100 % elektrische koeltransporter is ideaal voor cateraars, traiteurs, delicatessenhandelaars en dergelijke. De autonomie van 100 km voldoet ruimschoots voor de stad (geen last van de LEZ!) en de periferie, het grootste deel van de verplaatsingen ligt trouwens beduidend lager. En eenmaal ter plaatse kan hij snel terug opgeladen worden, bijvoorbeeld tijdens een evenement.

Deze 100 % elektrische koeltransporter is ideaal voor cateraars, traiteurs, delicatessenhandelaars en dergelijke.
Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

WhatsApp

Contact

Send

Sign up
E-card

Your name

Your e-mail address

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

1