NEWS & PRODUCTS

DAVIGEL

Digitalisering, loonkost en snel veranderende trends: in het pre-coronatijdperk waren dit al grote uitdagingen voor de horeca. Wie vandaag het geluk heeft te mogen heropstarten, wordt met heel wat nieuwe vragen geconfronteerd: aantal couverts, bestelgedrag, eetmomenten, en vooral veiligheid….

Als partner hebben wij de belangrijke taak om de keukenprofessional te ontlasten. Dit doen we o.a. door producten aan te bieden die eenvoudig te stockeren zijn, weinig voorbereiding vragen en een vaste portiekost hebben.

Scoren en toch op veilig spelen, dat kunt u bijvoorbeeld met een confit van varkenswangetjes. Te gebruiken als dusdanig, maar nog fijner als pulled pork!

Nog zo’n topper: rode wilde garnalen. Ze hebben een fijne smaak en doen het goed op barbecue en steeds populairder wordende green eggs, Yakiniku, OFYR…. Hun prima prijs-kwaliteitsverhouding is mooi meegenomen.

De veggie- en veganharten doet u sneller slaan met het pannetje van granen, peulvruchten en hazelnootolie. Heerlijk power food, lokaal geproduceerd en super eenvoudig in gebruik.

Afsluiten kunt u met een originele, afzonderlijk verpakte NUII-frisco. Deze zijn beschikbaar in 4 originele smaken, die telkens weer verrassen.

Tot slot blijft Davigel inzetten op sharing…. maar dan het delen van KENNIS i.p.v. gerechten!

Onze in-house chef barst van de energie en ideeën en popelt om met u aan de slag te gaan. Meer info hierover? Het sales team vertelt er u graag meer over.

www.davigel.be

MVSA Brut Rosé in een limited edition summer sleeve: zomer in je glas!

De lekker fruitige sparkling rosé van MVSA is nu verkrijgbaar in een limited editionmet een trendy nieuw jasje. Vrolijk, stylish én delicieus, dat maakt van MVSA Brut Rosé dé summer must-have van 2020.

In die prachtige fles: de bruisende zomerbubbel van het moment: een sparkling rosé. Een heerlijke verfrissende cava met elegante florale impressies en fruitige aroma’s van aardbei en framboos. Als je hem uitschenkt, zie je z’n mooie heldere roze kleur met fijne constante bubbels. Da’s zomer in je glas!

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

WhatsApp

Contact

Send

Sign up
E-card

Your name

Your e-mail address

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

1