TASTE

Tussendoortjes

Aardappelpuree met gerookte makreel
——

INGREDIËNTEN

  • Aardappelpuree (Aviko)
  • Goede boter
  • Gerookte makreelfilet
  • Peterselie
  • Olijfolie (Valderrama)
  • Kookroom
  • Rode kool
  • Azijn
  • Kaneelstokjes
  •  Aardappelchurros (Davigel)
  • Philadelphia natuur

BEREIDING

De helft van de kool met kaneel, beetje azijn, peper en zout stomen.
Het andere deel van de kool met kookroom mixen. Passeren door een fijne zeef. Afkruiden.
De puree met extra boter.
De peterselie met olie, een beetje water en Philadelphia kaas tot gladde massa mixen.
De churros frituren.
Uw bord samenstellen.

Chili sin carne
——

INGREDIËNTEN

  • Chili sin carne (Cook & create) (Easy instant mix)
  • Guacamole (Gran’Tapas)
  • Philadelphia natuur
  • Poeder van scherpe paprika
  • Aioli (Gran’Tapas)
  • Half gedroogde tomaatjes (Gran’Tapas)
  • Maïsscheuten
  • Jalapeños
  • Kort gebakken paddenstoelen

BEREIDING

De chili bereiden zoals op de verpakking aangegeven.
Afwerken met de garnituren en de paprika poeder.
Eventueel deze veggie schotel met taco’s serveren.

Kroket van asperges natuur
——

INGREDIËNTEN

  • Kroket van asperges natuur (Gastronello)
  • Verse asperges
  • Olijfolie (Valderrama)
  • Citroensap
  • Verse kervel
  • Verse peterselie
  • Verse dragon

BEREIDING

Verse kruiden opmixen met olie en citroensap. Afkruiden.
Verse asperges schillen en kort koken.
In repen snijden met de mandoline.
Kroketjes frituren en bord samenstellen.

Tagliatelle verde
——

INGREDIËNTEN

  • Tagliatelle verte (Pasta della mamma)
  • Crémade van rucola (Pasta della mamma)
  • Mini oesterzwammen (Davigel)
  • Gedroogde pancetta
  • Parmezaan (Davigel)
  • Griekse yoghurt
  • Kervelblaadjes

BEREIDING

De pasta koken, en afgieten, de oesterzwammen even opbakken.
Afkruiden. Gerecht afwerken met de smaakmakers.

Beignets van courgette
——

INGREDIËNTEN

  • Beignets van courgette (Davigel)
  • Broodje Fineduz (Davigel)
  • Aioli (Gran’Tapas)
  • Tapenade tomaat (Gran’Tapas)
  • Enoki paddenstoelen
  • Olijfolie (Valderrama)
  • Limoenrasp

BEREIDING

Broodje opwarmen zoals op de verpakking.
Beignets opwarmen zoals aangegeven.
Broodje afwerken met de smaakmakers.

Clafoutis met Oreo
——

INGREDIËNTEN

  • Oreo crumble
  • Melkchocolade (Côte d’Or)
  • Verse vijgen
  • Verse dragon
  • Citroensap
  • Bloem
  • Hazelnootmelk
  • Suiker
  • Kandijsiroop

BEREIDING

Pannenkoekbeslag maken met hazelnootmelk, mengen met Oreo crumble en verdelen in flexivormen. Afbakken in de oven.
Intussen een chocolademousse maken en laten opstijven in koelkast.
De vijgen schillen, in blokjes snijden, mengen met de fijngesneden dragon.
Gerecht samenstellen en afwerken met Kandijsiroop en extra crumble.

PARTNERS

PARTNER

Davigel, onderdeel van Sysco, is al meer dan 50 jaar actief in de verkoop, marketing en distributie van foodproducten aan horecaprofessionals. Kwaliteit en klantenservice zijn zeer belangrijke pijlers binnen onze onderneming.

Onze missie is om als producent en distributeur een gouden leverancier en voorkeurspartner te zijn. Wij gaan hierbij een verbintenis aan om voedsel te leveren met respect voor de mens, zijn gezondheid en het milieu.

De chef van vandaag staat voor grote uitdagingen. In een snel veranderende sector denken wij graag met u mee. Zo kunnen wij oplossingen op maat aanbieden door ons vakmanschap met u te delen.

Ons assortiment bestaat uit verse, diepvries- en ambientproducten van topkwaliteit. Dit wordt vertaald in een gamma van meer dan 2.000 referenties. Maar innovatie blijft een must en daarom zijn er elk jaar meer dan 120 nieuwe producten. Samen met een toegewijd verkoopteam en eigen logistiek netwerk zorgen we bovendien voor leveringen binnen de 24u.

At the heart of food and service !

www.davigel.be

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up
E-card

Your name

Your e-mail address

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

1