NEWS & PRODUCTS

DAVIGEL

Take away blijft voor velen onder jullie onmisbaar, een leuk alternatief om uw klanten te blijven plezieren, bijv. wanneer alle tafels gereserveerd zijn.

Davigel biedt een gamma eenvoudige, praktische verpakkingen aan, waar u tijd en werk mee uitspaart. Want uw passie ook vertalen in het take away-aanbod, daar komt het op aan!

Het leuke is dat deze verpakkingen multi-inzetbaar zijn. U hoeft dus maar een beperkt aantal referenties aan te kopen, zelfs als u een erg gevarieerd aanbod hebt: à la carte, pizza, room service, ontbijt, safe food sharing…  Mooi meegenomen: de verpakkingen zijn ook voor uw klant erg praktisch, én vrijwel alle referenties zijn gemaakt uit gerecycleerde materialen en/of biologisch afbreekbaar. Last but not least: de prima verhouding prijs-kwaliteit.

Vraag de themabrochure aan uw sales contact of raadpleeg de digitale versie op

www.davigel.be

WELLISAIR

Joëlle Rochette

Nieuwe technologische oplossing om de horeca te redden

Tal van onderzoekers proberen het ideale systeem te vinden om de verspreiding van het virus in de verschillende horecaketens tegen te gaan. Minder talrijk, en ongetwijfeld een beetje visionair, zijn degenen die al een van de meest efficiënte oplossingen van dit moment hebben gevonden.

Vandaag is ‘Wellisair’, dat door de onderneming Safe Air Solutions op de horecamarkt in de Benelux wordt geïmporteerd, niets minder dan een nieuwe technologische oplossing om de lucht te ontsmetten en de vorming te voorkomen van aerosolen die het virus verspreiden.

Deze technologie, de vrucht van 18 maanden onderzoek door een Spaanse biologieprofessor in Barcelona, werd in eerste instantie ontwikkeld om het griepvirus tegen te gaan in horecagelegenheden maar ook in kapsalons en andere handelsruimtes. Nu de studie zich uiteraard heeft uitgebreid tot alle virussen en meer in het bijzonder tot Covid-19, lijkt het systeem de perfecte oplossing te zijn voor restaurants, cafés en cafetaria’s, degustatiesalons, frituren, snackbars enz., alle gelegenheden die zowel hun klanten als hun personeel willen beschermen.

Technisch gezien is Wellisair een apparaatje ter grootte van een A4-map dat, als een echte antioxidans, een natuurlijk detergent, hydroxyl, in deeltjes afgeeft. Het voordeel ervan is dat het zowel de lucht als oppervlakken ontsmet en dat het zelfs werkt als de ruimte door klanten en personeel wordt bezet.

Deze oplossing, die al door de ziekenhuizen in Wuhan is gekocht, is ook in bestelling voor België in een restaurant in Antwerpen maar ook in kappersketens en sportzalen.

Op het eerste gezicht lijkt dit systeem ons inderdaad perfect geschikt te zijn voor de horecasector en een echte oplossing te kunnen bieden voor iedereen. We zetten onze ontdekking van het systeem voort en komen er zeer binnenkort meer uitgebreid op terug.

Meer informatie op de website:

www.safe-air-solutions.be

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

WhatsApp

Contact

Send

Sign up
E-card

Your name

Your e-mail address

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

1