REPORTAGE

Deltrian
Pascale Van Weert

Aanbevolen voor de horecasector

Het nut van maskers om projecties te vermijden en de verspreiding van het virus te beperken, hoeft niet meer te worden aangetoond. Sommige studies lijken zelfs te bewijzen dat dit een van de meest doeltreffende barrières is onder de aanbevolen maatregelen!

Vermeld de code “Horeca” bij uw bestelling en ontvang 10% korting op uw maskers

Horecamedewerkers zijn onderworpen aan specifieke verplichtingen bij de uitoefening van hun beroep:

  • Het eerste doel is uiteraard om zichzelf en de klanten te beschermen en tegelijkertijd het imago van horecagelegenheden te herstellen als een zwakke vector van besmetting.
  • Het personeel (in de zaal of in de keuken) is voortdurend in beweging en moet zijn masker gedurende lange tijd dragen, ook in warme en vochtige omgevingen.
  • Om een optimale bescherming te garanderen, moet het masker regelmatig worden vervangen. Kleine beekjes maken grote rivieren en op de lange duur kan dit een grote kostenpost worden. Daarom moet ook rekening worden gehouden met de prijs.

Kortom, het is van vitaal belang voor de sector om over maskers te beschikken die doeltreffend, comfortabel en betaalbaar zijn!

De vraag verdient het om gesteld te worden, omdat het beter is om maskers meteen als gebruikelijke werkinstrumenten te beschouwen, omdat we er vrijwel met zekerheid van uit kunnen gaan dat ze nog lang noodzakelijk zullen blijven…

Vermeld de code “Horeca” bij uw bestelling en ontvang 10% korting op uw maskers.

DOELTREFFEND, COMFORTABEL EN GOEDKOOP

De mondmaskers van het merk Deltrian, aanbevolen voor de horecasector, worden in België gemaakt en als anti-covid gecertificeerd door een onafhankelijke instelling.

  • Ze zijn super doeltreffend: het DeltriGex Mask biedt een grote doeltreffendheid, het filtert 90% van de in de lucht aanwezige bacteriën.
  • Ze zijn bijzonder comfortabel, licht en zacht op de huid: het DeltriGex Mask kan tot 8 uur worden gedragen met behoud van zijn doeltreffendheid en ademend vermogen.
  • Ze zijn 25 keer herbruikbaar: na een machinale wasbeurt (of wasbeurt met de hand) op 60° C gedurende 30 minuten is uw masker weer klaar om gedragen te worden.

De Deltrian-maskers dragen het drievoudige label “Quality, Price, Local” dat wordt toegekend door Test-Aankoop. 

Gemaakt in België, volgens de opgelegde strenge veiligheidsnormen en met de juiste prijs-kwaliteitsverhouding.

Vermeld de code “Horeca” bij uw bestelling en ontvang 10% korting op uw maskers

Deltrian is een innovatief Belgisch bedrijf dat al meer dan 50 jaar wereldwijd bekend staat om zijn luchtfiltratie-oplossingen. 

Met de pandemie was het niet meer dan normaal dat de onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling van het bedrijf belangstelling kreeg voor beschermingsmiddelen zoals maskers of gel.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

WhatsApp

Contact

Send

Sign up
E-card

Your name

Your e-mail address

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

1