NEWS & PRODUCTS

Takeaway & delivery met
Vandemoortele

Takeaway en delivery zijn, omdat het niet anders kan, dé foodtrend van vandaag geworden. Trendwatchers gaan er van uit dat na de heropening van de horeca, het fenomeen ten minste gedeeltelijk een blijver zal zijn. Het opent nieuwe kansen, maar er zijn ook valkuilen.

Start niet onbezonnen met afhaalservice of delivery. Besteed voldoende aandacht aan het te behalen rendement. Goed je rekeningen maken is een must. Hou je foodcost in de gaten: ga voor producten die meer marge opleveren. En vergeet de kosten voor je verpakking niet.

Met afhalen en bezorgen blijf je jouw bestaande klanten bedienen maar kan je ook nieuwe mensen bereiken. Belangrijk is: garandeer dezelfde kwaliteit als in je zaak!

Het is wel nuttig om goed na te denken en de aanpak goed te plannen. Wat zet je op je menukaart? Welke verpakking gebruik je best? Hoe zorg je toch nog voor beleving? Misschien moet je gerechten herbekijken, niet al jouw creaties zijn zonder meer geschikt om afgehaald te worden, aanpassingen kunnen nodig zijn. Ga desnoods voor andere gerechten, passend in de huisstijl, maar lever niet in op kwaliteit.

 

Vandemoortele helpt

Denk er aan dat sommige “à la minute’ bereidingen niet stabiel zijn. Denken we maar aan een béarnaise of een Hollandse saus. Voor takeaway is het slimmer om goede convenience te gebruiken die opgewarmd kan worden.

Fotografie is belangrijk: een mooie foto zegt meer dan twee bladzijden tekst. Zet mooie beelden van je bereidingen op je website, schakel eventueel een bevriende professionele fotograaf in, want foodfotografie is een apart vak.

Vandemoortele wil je graag helpen. Zij willen de horeca ondersteunen met tips en tricks om rendabel aan takeaway & delivery te doen, inspireren met producten die toegevoegde waarde bieden aan je takeaway menu. Ontdek de culinaire ideeën op onderstaande link:

MEER INFO

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

WhatsApp

Contact

Send

Sign up
E-card

Your name

Your e-mail address

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

1