NEW PRODUCT

Sur’O
Marc Vanel

Sur’O, het aperitief van het Heuvelland

Na zijn opleiding aan de Hotelschool Ter Duinen in Koksijde en zijn diploma hotelmanagement heeft chef Pascal Martens in vele keukens gewerkt, waaronder die van het Château du Mylord. Momenteel leidt hij het Domaine des Vertes-Feuilles, een hotel-restaurant in Saint-Sauveur, nabij Frasnes-les-Anvain, tussen Aat en Doornik.

Naast zijn hotel- en restaurantactiviteiten lanceerde hij enkele jaren geleden ‘Sur’O’, een licht alcoholhoudende drank die in drie versies bestaat.

Sur’O, allereerst, is een aperitief met 5° alcohol en is gemaakt op basis van een maceratie van op het domein geplukte vlierbloesems, bio citroen uit Sicilië en witte wijn. Een zoet aperitief dat alleen of met cava of gin kan worden gedronken. Verkocht in flessen van 75 cl.

Sur’O likeur, vervolgens, heeft een alcoholpercentage van 20%, maar ditmaal zonder wijn, alleen citroen- en vlierbloesemdistillaat, om gekoeld te serveren (in flesjes van 50 cl). En ten slotte is er Sur’O Zero, dat volledig alcoholvrij is.

En aangezien vlierbloesem ontstekingsremmende, antireumatische en antivirale eigenschappen heeft, helpen deze drankjes u om winterkwaaltjes te bestrijden. Met mate natuurlijk.

Info: www.vertes-feuilles.be

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

WhatsApp

Contact

Send

Sign up
E-card

Your name

Your e-mail address

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

1