REPORTAGE

Deltrian
Pascale Van Weert

Het virus doden

U wilt vanaf de heropening zorgen voor steriele lucht in uw etablissement zodat u uw klanten zonder zorgen en in volle vertrouwen kunt ontvangen? Dan heeft u hier de oplossing: het UVC-toestel Deltrilizer Max.

UVC zijn ultravioletstralen met korte golflengte die het DNA van bacteriën en virussen zodanig beschadigen dat ze onschadelijk worden. Dit is de meest doeltreffende en ecologische desinfectietechnologie die we vandaag kennen om uw ruimten steriel te maken.

Doeltreffend in de lucht, op oppervlakken en voorwerpen. Zeer doeltreffend bewezen tegen virussen als SARS-Cov-2 dat verantwoordelijk is voor Covid-19, maar ook tegen bacteriën of andere ongewenste schimmels. Deltrilizer Max is de ideale oplossing voor restaurants, keukens, plaatsen waar met voedsel wordt gewerkt, maar ook voor gemeenschappelijke ruimten, kantoren, vergaderzalen e.d.

Eenvoudig te plaatsen

Het toestel ziet eruit als een soort rechthoekige lamp van 1 m / 20 cm / 19 cm. Het is eenvoudig aan te sluiten op het elektriciteitsnet en kan eender waar in de ruimte geplaatst worden (idealiter boven een deur bijvoorbeeld).

Deltrian: wij innoveren voor uw toekomst

Deltrian is een Belgisch innovatief bedrijf dat wereldwijd gekend is voor haar luchtfilteroplossingen. Al meer dan 50 jaar is Deltrian gespecialiseerd in het zuiveren van lucht.

Met als slogan ‘WE INNOVATE FOR YOUR FUTURE’ ontwikkelde Deltrian een wereldwijde expertise in kwaliteitscontrole van lucht.

Met de huidige pandemie is het niet meer dan normaal dat het bedrijf interesse toont in het steriliseren van de lucht op openbare plaatsen.

Zelfs als de evolutie van de pandemie afneemt en Covid-19 niet meer is dan een herinnering uit een ver verleden zullen luchtfiltertoestellen een onmisbare troef blijven voor elk gebouw dat wil voldoen aan de nieuwe veiligheidsnormen, zodat klanten er zich veilig voelen.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

WhatsApp

Contact

Send

Sign up
E-card

Your name

Your e-mail address

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

1